Нуждаете се от квалифициран сервиз за ремонт и поправка на Google Pixel?

 

Екипът ни от Google Pixel сервиз специалисти в областта на мобилните телефони е готов да реши повечето от проблемите на смартфоните и таблетите, носещи бранда Google Pixel. Целта ни като водещ сервиз е да предложим качествени услуги в областта за ремонт и поправка на мобилни устройства в София. Повредата на смартфон или таблет винаги причинява неудобства. В подобни случаи, винаги можете да разчитате на професионалните услуги на GSM-Service.bg. Ние сме изключително популярен сред клиентите сервиз на Google Pixel в София, който разполага с първокласни резервни части за всички модели смартфони и таблети на американската марка. Екипът отговарящ за Google Pixel сервиз е съставен от професионалисти, които ще възстановят отличното състояние на устройството ви, в сравнително кратък срок. Предлагаме много и разнообразни услуги на отлична цена:

Google Pixel сервиз – Ремонт на платки, смяна чипове и компоненти на Google Pixel

Като компания с история в мобилната индустрия, устройствата на Google Pixel рядко проявяват фабрични дефекти. Ремонтът на платки в нашият GSM сервиз се осъществява качествено, посредством специализирана апаратура, инструменти и измервателни средства, чрез които успяваме да диагностицираме и локализираме повечето настъпили повреди в основните платки. Независимо от модела на вашият Google Pixel, ние ще се постараем да оправдаем максимално доверието, което ни гласувате. В нашият сервиз за телефони ежедневно сменяваме изгорели чипове, възстановяваме прекъснати линии и заменяме проблемни компоненти, които са причина за различни повреди в устройствата.

Смяна на дисплей, стъкло или тъч

Google Pixel е лидер в производството на дисплеи от OLED тип. Технологията става все по-популярна и при останалите водещи производители, поради ред предимства, с които разполага пред IPS LCD дисплеите. GSM сервизът ни успешно извършва смяна на стъкло на всички модели Google Pixel, независимо дали са от OLED или IPS LCD тип. Условието за смяна на стъкло на дисплей е тъча и екрана да работят безпроблемно (Google Pixel сервиз). При проблем с образа на екрана, ще се наложи да извършим смяна на целият дисплей модул, в Google Pixel сервиз разполагаме и работим предимно с оригинални дисплеи на Google Pixel. Ако имате проблем с тъча, обадете ни се, за да уточним параметрите на повредата и модела на вашето устройство. За част от моделите от висок клас, предлагаме и смяна на тъч и стъкло – Google Pixel сервиз.

Допълнителни услуги в Google Pixel сервиз

Освен смяната на дисплей, стъкло и тъч, нашите специалисти предлагат и други услуги като смяна на батерия, камера, микрофон, говорител, заряден порт, слушалка и други компоненти, които могат да се повредят с течение на времето или при инцидент. Работим с висококачествени оригинални резервни части, за да осигурим дълготрайно и надеждно решение на проблемите на клиентите.

Нашите специалисти са готови да ви помогнат с консултация и съвет, ако имате въпроси или се нуждаете от информация относно възможните проблеми и решения за вашето Google Pixel устройство. Не се колебайте да ни потърсите за професионална помощ и да разчитате на ефективен и бърз ремонт на вашия Google Pixel смартфон или таблет.

Смяна и профилактика на аудио компоненти: микрофон, слушалка и високоговорител

 

С течение на времето и поради разнообразните условия, в които се ползват смартфоните е възможна поява на различни проблеми, свързани с аудио компонентите както при Google Pixel, така и при останалите производители. Google Pixel сервиз успешно и бързо се справя с ремонти и профилактика на микрофони, слушалка или високоговорители, които са дефектирали или влошили качеството на звука.

Смяна на букси, конектори, бутони и сензори.

 

В Google Pixel сервиз предлагаме експресна смяна на букси, блок-захранвания, бутони и лентови кабели за повечето Google Pixel телефони и таблети. При проблем с копче или сензор за пръстов отпечатък, нашият Google Pixel сервиз може да извърши ремонта в рамките на няколко часа. Ако изпитвате проблем със зареждането на вашето устройство и усещате голяма хлабина в буксата, ние можем да заменим както нея, така и цялото блок захранване на вашият Google Pixel. Стремим се да извършваме всички ремонти от този тип максимално бързо и евтино.

Смяна на батерия

 

Тъй като повечето батерии са вградени в устройствата, смяната им е относително сложен процес и крие риск от допълнителна повреда при опит за ремонт от неквалифицирани лица. Нашият GSM Google Pixel сервиз извършва смяна на всички типове батерии, вграждани в Google Pixel телефони и таблети бързо и безпроблемно. За всяка батерия, закупена и монтирана в нашият център, вие ще получите писмена 6 месечна гаранция. Използваме само оригинални и висококачествени батерии.

Смяна / ремонт на камера

 

Всички водещи производители наблягат на производството на устройства с няколко камери при новите модели от среден или висок клас. Google Pixel серията не прави изключение – все по-често виждаме апарати с 3 или 4 камери. Всяка от тях изпълнява определена функция при заснемане, а при проблем с една от тях – често апарата губи изцяло възможностите за заснемане или качеството се влошава значително. В нашия GSM Google Pixel сервиз извършваме смяна на компоненти за заснемането, както и профилактика при наличие на прашинки. Готови сме да сменим светкавицата или защитното стъкло на някой от сензорите, като по този начин вие ще се радвате на снимки с отлично качество отново.

Премахване на парола, акаунт или фигурка за отключване

 

В случай, че сте забравили паролата или фигурката за отключване на вашия апарат, ние можем да отстраним тези блокировки, като след интервенцията вие отново ще имате пълен достъп до менюто и функциите на вашия Google Pixel. В Google Pixel сервиз предлагаме и премахване на акаунти, изискващи оторизация с вкарани имейл и парола.

Защо да изберете GSM-Service.bg

 

Нашият специализиран сервиз Google Pixel в София извършва ремонт и подмяна на стъкло, touch screen, предна и задна камера, аудио компоненти, преден и заден панел, клавиатура, батерия, порт за зареждане, вибрация и още някои елементи. Услугите на Google Pixel сервиз включват и задължителните допълнителни сервизни дейности – ремонт при заливане с вода, инсталиране на софтуер, смяна на езиковите настройки на менюто, цялостно обновяване визията на апарата, както и перманентно разкодиране на мобилни телефони. Ние сме Google Pixel сервиз София, който е развивал уменията си в продължение на дълги години и извършваме услуги с отлично качество.

Сервизният екип на GSM-Service.bg е специализиран в ремонта на Google Pixel телефони и таблети. Ние внимаваме на детайлите и предоставяме персонализирани решения за всеки клиент, за да гарантираме, че вашият уред ще работи отлично и ще бъде възстановен до оптималната му работна състояние.

В GSM-Service.bg ние се гордеем с нашите висококачествени услуги, професионален подход и бързи ремонти. Независимо дали става въпрос за смяна на аудио компоненти, батерии, камери или отключване на вашия Google Pixel, нашите експерти са готови да ви помогнат. За да ви предоставим най-доброто обслужване, ние използваме само оригинални резервни части и висококачествени материали.

Не изпускайте възможността да доверите вашия Google Pixel на най-добрите специалисти в областта. Заповядайте в нашия сервиз в София и дайте на вашия уред живота, който заслужава.

Обслужвани модели

 

2024

Скоро…

2023

Google Pixel 8 | Google Pixel 8 Pro | Google Pixel Fold | Google Pixel 7a

2022

Google Pixel 6a | Google Pixel 7 | Google Pixel 7 Pro

2021

Google Pixel 6 | Google Pixel 6 Pro

2020

Google Pixel 5 | Google Pixel 5a 5G

2019

Google Pixel 4 | Google Pixel 4 XL | Google Pixel 4a | Google Pixel 4a 5G

2018

Google Pixel 3 | Google Pixel 3 XL | Google Pixel 3a | Google Pixel 3a XL

2017

Google Pixel 2 | Google Pixel 2 XL

2016

Google Pixel | Google Pixel XL

Както и по-старите модели.

Екипът на Google Pixel сервиз предлага възможността за безплатна консултация и запитване по телефона. Цените на услугите ни са изключително достъпни за всеки клиент, като при подмяна на счупено стъкло правим 30% отстъпка от цената . Професионалният ни Google Pixel сервиз София е известен с опита и уменията си, което ни печели голям брой редовни клиенти.