HUAWEI Mate 40 Pro
HUAWEI Mate 40 Pro

HUAWEI Mate 40 Pro – Вижте отвъд хоризонта, изследвайте непознатото и скочете смело в бъдещето, с безпрецедентна сила, бързина и въображение. Прегърнете интелигентността и живейте с иновативните технологии на HUAWEI Mate 40 Pro.

Емблематичен и иновативен, HUAWEI Mate 40 Pro е почит към баланса и симетрията. Камера системата Space Ring ви представя нови възможности за опознаване на света.

Покритията от черно и бяло стъкло с чисто тониране предизвикват нощ и ден, разкривайки неочаквано чудо и мистерия. Mystic Silver създава отразяващ гоблен от светлина и цвят, непрекъснато променящ се и винаги очарователен. Веганските кожени модели, с цвят на слънчоглед и на маслина, олицетворяват вкусовете на природата.

HUAWEI Mate 40 Pro Дисплей
88° Horizon Display от край до край, предлага забележително потапяне в екрана.
Прелестните цветове, икони и текст, сякаш се стичат, като от водопад.
Заоблените ъгли помагат да запазите телефона си непокътнат и удобен за докосване.
Усетете внезапната гладкост
С честота на опресняване на екрана 90 Hz и зашеметяващата честота на дискретизация 240 Hz,
той реагира на всяка ваша прищявка и e в синхрон с всяка ваша команда.
Живейте свободно и безгрижно
Няма нужда да се притеснявате от водни пръски или внезапен дъжд. Благодарение на клас IP68 за устойчивост на пръски, вода и прах, вашият HUAWEI Mate 40 Pro е добре защитен.
Виртуални или Реални, Вие решавате
Вече можете да регулирате силата на звука с две отделни операции – виртуални контроли по ръбовете на екрана и чрез традиционни клавиши за сила на звука.
Фин, успокояващ зрението дисплей
От тъмно до ярко, дисплеят регулира нивото на яркост със забележителна прецизност за вашето удобство по време на четене.

Истински цветове, видими при всякакви условия
Благодарение на своето интелигентно калибриране, дисплеят разкрива вашето любимо съдържание в ярък разкош.ПРОЦЕСОР Kirin 9000 5GСнабден с повече от 15 милиарда транзистори, проектирани в по-малък размер, 5nm Kirin 9000 5G SoC е майстор по ефективността, способен да изпълнява много задачи, да обработва огромни количества данни и да захранва незабавно реагиращи AI изчислявания с лекота. Просто се отпуснете и го оставете да свърши работата.
kirin 9000 5GCPU
С голям такт на ядрото от ​​3,13 GHz и тристепенна архитектура, осемядреният процесор е създаден за подобрена производителност и енергийна ефективност.
GPU
24-ядреният графичен процесор Mali-G78 предлага засилена обработка на изображения, за да можете да се насладите на завладяващо гейминг изживяване.NPU
Състоящ се от двойни големи ядра и едно малко ядро, AI и възможностите за обработка на този нов NPU се издигат на ново ниво и се прилагат във функциите на камерата, контрола на жестовете, AI разпознаването и др.24-ядреният Mali-G78 GPU предоставя впечатляващи възможности за обработка на изображения за по-грабващо гейминг изживяване. С искрящия 3D звук от двойните високоговорители, ще потопите ума, тялото и душата си във всяко действие.HUAWEI Mate 40 Pro Без да докосвате екрана, просто преместете ръката си нагоре и надолу или наляво и надясно, за да разглеждате снимките си или да прелиствате страниците в на някоя електронна книга. Направете грабващо движение, за да направите скрийншот, или задръжте ръката си близо до екрана, за да отговаряте на повиквания или да контролирате възпроизвеждането на аудио. Искате да заглушите силата на звука на звънене? Просто погледнете екрана и силата на звука ще намалее автоматично.

Батерията с голям капацитет 4.400 mAh9, подобреният 66 W HUAWEI SuperCharge10 и 50 W Безжичен HUAWEI SuperCharge11 оставят бързото падане на батерията в миналото. Отделете всеки свободен момент да заредите телефона си и продължете деня си с пълна скорост.

Благодарение на механизма за детерминирана латентност, който оптимизира скоростта на работа на системата, и новия анимационен дизайн, базиран на навиците и предпочитанията на потребителя, ще изпитате плавен EMUI 11 по-бързо от всяка предишна версия.