Ремонт, смяна и профилактика на камера на телефони/смартфони

Ремонт, смяна и профилактика на камера/камери

Мобилната индустрия се ориентира все повече в производството на модели, които разполагат с набор от няколко камери и сензори, чрез които качеството на снимки и видео доближава това на DLSR професионални апарати. Мобилната фотография нашумява все повече и избора на смартфон до голяма степен се базира на качеството и набора от функции, които предлагат основните конкуренти на пазара. Водещите марки като Huawei, Samsung, iPhone, Nokia, LG, Sony и Xiaomi предлагат много от моделите си, снабдени с няколко камери и сензори, които изпълняват определена роля при заснемането на пейзажи, портрети, панорами или при заснемане при ниски нива на осветеност.

Нашият GSM сервиз е специализиран сервиз за ремонт, диагностика, профилактика и смяна на камера

Колкото повече се увеличава броя на камерите и сензорите, толкова по-често е възможно да настъпи проблем. Най-често проблемите с камерата се изразяват в липса на фокус, размазване на изображението, поява на петна, както и пълната липса на картина при стартиране на камерата (черен екран). Ние успешно решаваме почти всички проблеми, свързани със заснемането на изображения и видео. Най-често до проблеми с камерите се стига при изпускане на апарата (повреда в лентов кабел, матрица, оптика или фокус), а също при намокряне, запрашаване, както и надраскване или пукане на защитното стъкло. Като водещ GSM сервиз, ние ще диагностицираме проблема с вашата камера, ще ви уведомим за проблема. Ще се свържем с вас, за да съобщим цената, нужна за ремонт и отстраняване на проблема със заснемането, след което ще пристъпим към необходимите действия за разрешаването на конкретният проблем.

Извършваме диагностика/профилактика/ремонт и смяна както на предни (селфи) камери, така и на основни (задни)

Като професионален сервиз, ние разрешаваме ежедневно проблеми с всички видове камери и сензори, чрез които устройствата успяват да създадат така ценните за всички потребители снимки и видео. Независимо дали телефона има неизправност в предния или заден модул от камери, нашият GSM сервиз е готов да отстрани почти всички видове дефекти, които могат по възпрепятстват правилната работа при заснемане. Извършваме смяна, профилактика и диагностика на всички водещи марки, в това число Apple iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei, Honor, LG, Sony, MotorolaLenovo, Oppo, RealMe, Black View, Dodge, Google Pixel, HTC, VIVO, Meizu, BlackBerry, Asus, Alcatel, ZTE, CAT и др.