Сервиз за мобилни устройства Lenovo с квалифицирани специалисти

Lenovo сервиз

GSM Сервизът ни извършва поправка на всички модели на Lenovo, предназначени за европейския пазар. Познавайки спецификите на марката и повечето модели, при нас повечето проблеми с Lenovo устройствата (смартфони и таблети) биват отстранявани бързо. Разполагаме със собствен склад от качествени и оригинални части, като благодарение на сервизните ни специалисти извършваме много от ремонтите бързо и на ниска цена.

Смартфоните на Lenovo разполагат както с нискобюджетни модели, така и с такива от среден и висок клас. Ние ежедневно решаваме проблеми както от хардуерен тип, така и от софтуерен на всички видове мобилни устройства Леново. Повредите и при този бранд изискват в повечето случаи намесата на специалисти с опит и професионална техника, каквито можете да откриете в нашия Lenovo сервиз на територията на град София.

Какви сервизни услуги предлагаме за Lenovo?

GSM–Service.bg предлага пълен набор от ремонтни дейности, които извършваме с високотехнологична апаратура и инструменти. Посещението при нас започва с цялостен преглед и диагностика, а ремонтите приключват с контролен тест за проверка функциите на устройството.

Ремонт и смяна на предно стъкло, сензорен панел ( touch screen ) и LCD/ AMOLED / Super AMOLED екран

Подмяната на сензорен дисплей се извършва според модела устройство Lenovo: изолирана подмяна на предно стъкло е възможна при доста от таблетите на марката, както и при голям брой смартфони от серия А. Широкоинчовите дисплеи на Lenovo Vibe и Lenovo Phab са фабрично прикрепени в неделим модул ( предно стъкло, дигитайзер, дисплей, рамка ), който се подменя при всеки проблем с дисплея. Нашият Lenovo сервиз извършва процедурата с подходяща техника и прилага безпрахова технология на залепване OCA ( LOCA ), за отличен монтаж, без въздушни мехурчета и луфтове

Ремонт на корпусни детайли – преден и заден панел, бутони.

Корпусът на устройствата Lenovo се среща най-често в пластмаса, метал, и стъкло. Подмяната му е необходима и често търсена услуга, при износване или силно надраскване на панела с цел предпазване на вътрешните компоненти. В някои случаи повредата в корпуса/рамката/задния панел може да доведе и до счупване или засягане на функциите на устройството. Прекомерното огъване и последващата деформация на корпуса могат да повредят както основната платка, така и дисплей модулът. Професионалният ни сервиз на Леново разполага с оригинални панели в различни цветове, а подмяната се извършва бързо и лесно.

Ремонт и смяна на предна или задна(и) камера(и)

Вградените камери на Lenovo смартфоните са с изявени високотехнологични характеристики. При изграждането им са използвани професионални сензори за снимане, както и висококачествена оптика и LED светкавица. Независимо от броя камери, нашият сервиз успешно извършва диагностика, профилактика и смяна на сензори, които по една или друга причина са дефектирали.

Ремонт и смяна на бутони и копчета

Бутонът за включване и страничните бутони за контролиране на звука реагират с ясни симптоми при повреда. При някои модели смяната се извършва чрез разпояване от основната платка, а при други чрез замяна на лентовия кабел. Сервизът ни извършва поправка на бутони бързо, качествено и на ниска цена.

Смяна на букса зареждане (charging port)

Портът за зареждане създава проблеми много по-често от останалите компоненти в смартфона, поради простата причина, че механично той е една от най-амортизиращите се части. Извършваме смяна на блок-захранвания или букси. Най-често проблемите с буксите възникват вследствие на намокряне, запрашаване, прекалено усукване на зареждащият кабел, което може да доведе до откъртване на буксата или чупене на някой от контактните пинове. Нашият Lenovo Сервиз бързо ще се справи с всеки възникнал проблем, който води до невъзможност за зареждане.

Смяна на батерия

Батерията е един от най-важните компоненти на всеки смартфон. За съжаление, батерията е консуматив. С течение на времето, тя губи първоначалният си капацитет и е възможна появата на различни аномалии по време на работа на устройството като: рестартиране, произволно изключване, циклене на апарата, невъзможност за зареждане и др. GSM сервизът ни за Lenovo предлага смяна на всички видове батерии, вграждани в устройствата на този бранд. Работим само и единствено с висококачествени и оригинални компоненти, като за всяка извършена смяна на батерия, ние ще ви дадем 6-месечна писмена гаранция.

Ремонт и подмяна на аудио компоненти и аксесоари. Високоговорители, микрофон, порт за слушалки, батерия

Аудио компонентите на някои от устройствата Lenovo са усъвършенствани двойни стерео високоговорители, в комбинация с няколко микрофона. При повечето смартфони, те са разположени в предната част на устройството, и поправката им изисква повишено внимание при разглобяване, а понякога и подмяна свързващият компонентите шлейф. Заглъхването на звука може да е породено и от фактори от външната среда като прах или заливане с течност – специалистите ни от сервиз Леново за мобилни телефони ще решат проблема, като ще направят диагностика, профилактика и евентуална смяна на микрофон, високоговорител или слушалка.

Хардуерни ремонти – дънна платка

Всички проблеми с микросхемите на платката могат да бъдат поправени, а ако в краен случай, тя трябва да се замени, ние ще монтираме подходящ компонент на мястото й. Най-честите причини за повреда на платка са прекомерно усукване, което води до прекъсване на писта или контактна точка на чип, както и контакт с течности, причинено от заливане.

Професионалният ни Леново сервиз е един от доказаните обекти на територията на град София, който предлага висококачествени ремонтни услуги на изгодни цени.

Обслужвани модели Lenovo

Lenovo Vibe P1 Turbo
Lenovo K5 Note
Lenovo Lemon 3
Lenovo Vibe S1 Lite
Lenovo Vibe K4 Note
Lenovo Vibe X3 c78
Lenovo Vibe X3
Lenovo A3690
Lenovo K3 Note
Lenovo P70
Lenovo Vibe X2
Lenovo S90 Sisley
Lenovo S850
Lenovo A536
Lenovo A369i
Lenovo Vibe Z2 Pro
Lenovo A328
Lenovo Vibe X2 Pro
Lenovo S860
Lenovo Vibe X S960
Lenovo A319
Lenovo A316i
Lenovo A850
Lenovo A1000
Lenovo Phab Plus
Lenovo Vibe P1
Lenovo A6010 Plus
Lenovo A6010
Lenovo Vibe P1m
Lenovo Vibe S1
Lenovo ZUK Z1
Lenovo S660
Lenovo K900
Lenovo P780
Lenovo S580
Lenovo S920
Lenovo S650
Lenovo A516
Lenovo A859
Lenovo Vibe Z K910
Lenovo A606
Lenovo Golden Warrior A8
Lenovo Vibe Z2
Lenovo A706
Lenovo S930
Lenovo A680
Lenovo A2010
Lenovo A3900
Lenovo K80
Lenovo S60
Lenovo A6000 Plus
Lenovo A1900
Lenovo Vibe Shot
Lenovo A7000 Plus
Lenovo A7000
Lenovo A5000
Lenovo S820
Lenovo A916
Lenovo A850+
Lenovo S890
Lenovo A889
Lenovo S856
Lenovo S880
Lenovo A60
Lenovo P700i
Lenovo A800
Lenovo A60+
Lenovo A820
Lenovo K800
Lenovo A65

[button color=”green” size=”large” link=”https://gsm-service.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/” target=””]Свържете се с нас[/button]