Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Новият Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Епичен. Във всяко отношение

Представяме Galaxy S21 Ultra 5G. Проектиран с уникална контурно изрязана камера, за да създаде революция във фотографията — вече можеш да заснемаш кинематографично 8K видео и да щракаш епични снимки, всичко наведнъж. И с най-бързия чип на Galaxy, най-здравото стъкло, 5G и батерия за целия ден, Ultra лесно оправдава името си.

Революционен дизайн

Представяме смел нов дизайн на камерата. Ултра-голям, с контурно изрязана камера, която безпроблемно побира съвременни обективи.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

 

Dynamic AMOLED 2X

Най-ясният и ярък дисплей на смартфон Galaxy. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G предоставя нашето най-зашеметяващо изживяване при 1500 нита, със 100% обем на цветовете за точен и реалистичен цвят — дори на слънчева светлина.

*Динамичният AMOLED 2Х дисплей на Galaxy S21 Ultra 5G е получил сертификат от VDE Германия за 100% обем на цветовете на мобилния телефон в цветовата гама DCI-P3, което означава, че изображенията не се размиват и цветовете са невероятно живи, независимо от различията в нивата на яркост. Дисплеят може да постигне върхова яркост до 1500 нита, като се подобрява контрастът между тъмните и светли аспекти на цифровото съдържание за още по-великолепно качество на картината, при контрастно съотношение 3 000 000:1, което прави мобилното изживяване още по-реалистично.

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS

CORNING ® GORILLA ® GLASS VICTUS™

Най-здравото стъкло Gorilla Glass досега

Създадено да се драска по-малко и да защитава както отпред, така и отзад, това е най-твърдото стъкло Gorilla Glass, което смартфон е имал.

Съвместимост с S Pen

Съвместимост с S Pen

За първи път при Galaxy S прецизността е в ръцете ти със S Pen. Чрез въвеждането на технологията Wacom вече можеш да създаваш редакции, ретуш и фина настройка с писалката с минимално забавяне. Възползвай се напълно от този супер плавен дисплей — независимо дали със S Pen или любимите ти писалки, съвместими с Wacom.

Снимайте епични портрети директно на 8K видеото

8K видео е видеото с най-високата разделителна способност, предлагано от смартфон — това е четири пъти повече пиксели от 4K. Записвай в 8K 24 кадъра в секунда и получавай ясни кадри, които изглеждат по-добре и от тези в киното, след това ги качи и гледай направо в YouTube.

А с 8K Video Snap можеш да извадиш епични снимки с висока разделителна способност направо от 8K видео. Така че вече не е нужно да избираш между заснемане на видеоклипове или снимки.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Най-високата резолюция, възможна на смартфон

108-мегапикселова камера улавя толкова много детайли, че можеш да прихванеш и да разкриеш още повече кадри отвътре.6 Това качество на камерата позволява богати цветове за реалистични детайли и нюанси — които не избледняват на слънце.

Революционната система с двойно увеличение Dual Zoom сега приближава по-бързо, по-гладко и по-ясно от всяко увеличение в серията Galaxy.7 И когато се сдвои с изцяло новата функция Zoom Lock, снимките са по-стабилни от всякога.

Dual Zoom

Galaxy S21 Ultra 5G разполага с 3x и 10x телефото оптични лещи, които превключват, колкото повече приближаваш. След това, използвайки нашия революционен двойно сгънат обектив и подобрена AI Super Resolution, можеш да се приближиш до действието, без да е нужно да пристъпваш.

Zoom Lock

Осигурява стабилно заснемане, дори без статив. Когато увеличиш 20x или повече и телефонът открие липса на значително движение за 2-3 секунди, Zoom Lock се активира и автоматично стабилизира изображението.

Сензорът Bright Night е най-големият ни скок във фотографията при слаба светлина, улавяйки ярки, живи цветове в тъмната нощ. Снимай ясни изображения с по-голяма скорост и значително по-малко шум, като същевременно контролираш времето на експозиция.

Първият 5nm процесор на Galaxy побира епична мощност и скорост. Този изключителен ъпгрейд означава по-бързо обучение и повече интелигентност във всеки аспект на Galaxy S21 Ultra 5G.

  • Изображението е симулирано с илюстративна цел.
  • 16GB RAM са на разположение за модела на Galaxy S21 Ultra 5G с 512GB памет.
  • 12GB RAM се предлагат за моделите на Galaxy S21 Ultra 5G с 256GB и 128GB памет.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G със сигурност Knox

Платформата за сигурност Knox осигурява високо ниво на защита като предпазва телефона ти от счупване и ти дава повече увереност в твоите данни и разрешения за приложения. Тя също така разполага със Samsung Knox Vault, за да поддържа твоите биометрични данни за автентикация тайни. А по-големият ултразвуков сензор за пръстов отпечатък подобрява забавянето и разпознаването на сухи пръсти за бързо и точно отключване.

 

Super Fast Chargingдоставя

повече от 50% заряд само за 30 минути с адаптера за пътуване 25W.

Fast Wireless Charging 2.0

ти осигурява бързо зареждане без кабел.

Wireless PowerShare

ти позволява да използваш телефона си за зареждане на слушалките, часовника или телефона на приятел.


HyperFast 5G ти позволява за миг да изтеглиш цял сезон на любимото си шоу. Нашият водещ в индустрията процесор, съвместим с 5G, гарантира, че си крачка напред при всяко качване и изтегляне.17, 18, 19 А HyperFast Wi-Fi, първият в света Wi-Fi 6E, достига високи скорости, за да бъдеш винаги във връзка бързо и надеждно.

Dual SIM

ти позволява да свържеш телефона си с два плана за данни в едно устройство.

Samsung-Galaxy S21-Ultra-min
Какво ти трябва за епично изживяване

Започни 2021 г. по шеметен начин. Само това, от което се нуждаеш — и нищо, което ще затрупа чекмеджетата ти.
Използвай Galaxy SmartTag на неща, които обикновено губиш, като ключовете или портфейла си. Galaxy S21 Ultra 5G ти казва, ако забравиш нещо, както и последното местоположение на обекта за лесно проследяване. Тагни го. Намери го. Просто интелигентно.

Big Screen Chat с Google Duo е нов начин да се видиш с група приятели и близки хора. Съвместим с различни устройства, вече е лесно да останеш близо до важните за теб хора само с едно докосване.