Смяна, ремонт и диагностика на микрофони, говорители и слушалка

смяна на микрофон, слушалка

Ремонт / смяна / диагностика на слушалка

Слушалката е неизменна част от всеки телефон и смартфон. Въпреки последните иновации, които позволяват предаването на звук чрез екрана, на този етап класическата слушалка не може да бъде изместена от новия метод. Най-честите проблеми със слушалка при телефоните са: липса на звук, тих звук при максимално увеличени настройки от телефона, както и неясен/прекъсващ звук по време на разговор. Нашият GSM сервиз успешно отстранява всички проблеми, свързани със слушалката на iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Sony, Lenovo, Motorola, HTC и др. Най-често проблем със слушалката се явява от мръсотия и прах, както и заливане, което пречи на мини говорителя да достигне нормалните нива на звук. Сервизът ни извършва бърза и качествена профилактика/почистване, диагностика или смяна на всички видове слушалки за мобилни телефони , смартфони и таблети.

Ремонт / профилактика / диагностика или смяна на високоговорителя 

Ако с времето вашият високогорител е изгубил първоначалните си характеристики и телефона има проблем с нивото или качеството на звука, нашият gsm сервизен център може да извърши профилактика, диагностика и/или подмяна на високоговорителя (високоговорителите). По този начин вие ще продължите да използвате и да се наслаждавате на звуковите характеристики на своето мобилно устройство. Ние можем да върнем звука във фабричните параметри както като сила, така и като качество.

Ремонт / смяна на микрофона

Съвременните мобилни телефони разполагат с редица микрофони. Всеки от тях изпълнява различна функция, като често устройството използва по няколко наведнъж. Например при заснемане на видео при някои модели се използват 2 микрофона за запис на стерео звук. При разговор също се използват 2 или 3 микрофона, с помощта на които се изолира околния шум, което спомага за ясното предаване на говора. При видео разговор пък се изполва друг микрофон, който в повечето случаи е разположен фронтално, за по-ясно приемане на говора. Нашият сервиз извършва ремонт, подмяна и диагностика на всички видове микрофони на почти всички модели и марки смартфони/телефони.

Ремонт / смяна на жак за слушалки (стерео жак)

Макар и отшумяла технология, 3.5 жака за хендсфри, който е и стерео жак все още е наличен при някои от моделите смартфони, телефони и таблети. Проблеми с него не са изключени, като най-често повреди се наблюдават при намокряне и зацапване. Възможно е жака за слушалки да има нужда от профилактика (почистване), но има вероятност и да е нужна неговата смяна. Сервизът ни извършва диагностика/профилактика или смяна в кратки срокове и на ниска цена.

Ремонт / смяна на бутона за контрол на звука

Бутоните за контрол на силата на звука са неизменна част от всяко мобилно устройство. Потребителите често персонализират силата на звука както на високоговорителя, така и на слушалката чрез тях. Най-често проблеми с бутоните за контрол на звука настъпват вследствие на изпускане (повреден лентов кабел; повреден бутон или пуканка) или от амортизация. В нашият GSM сервиз ще извършим смяна на нужният компонент за нормалното и правилно функциониране на контрола за звука.

Подмяна на бутона за изключване на звука

Както при бутоните за контрол на звука, така и бутона за включване/изключване на устройството е изложен на риск от повреда при неблагоприятни обстоятелства като изпускане (механична повреда), амортизация или намокряне. Сервизът ни ще поправи или замени вашият бутон, независимо от марката и модела на вашето устройство. Разполагаме с висококачествени и оригинални резервни части за всички водещи марки мобилни устройства като iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei, Honor, LG, Sony, Motorola, Lenovo, Oppo, RealMe, Black View, Dodge, Google Pixel, HTC, VIVO, Meizu, BlackBerry, Asus, Alcatel, ZTE, CAT и др.